Om bofællesskabet

Seniorbofællesskabet Sundbakken er en selvejende almen ældreboliginstitution i Horsens. Byggeriet stod klar til indflytning i foråret 2019.

Bofællesskabet ligger i Stensballe på Klostervænget (en sidevej til Sundbakken). Der er få minutters gang til Nørrestrand, Sundet, Horsens Fjord, indkøbsmuligheder og bybus.

Seniorbofællesskabet Sundbakken er et samarbejdsprojekt mellem OK-Fonden og Horsens Kommune. Pluskontoret Arkitekter har været arkitekter på projektet. 

Værdierne

Vigtige værdier i bofællesskabet vil blive plads til forskellighed samt mulighed for fællesskab OG privatliv. Gensidig respekt og hensyntagen beboerne imellem er en selvfølge.

Mere konkret:

Fællesspisning vil ikke blive en del af hverdagen. Men vi har planer om med mellemrum at arrangere spisning, film, foredrag o.m.m. Ligeledes  vil beboerne være velkomne til at danne f.eks  kortklubber, madklubber og litteraturklubber – kun fantasien sætter grænser…….

Vi har fælles pligter ifm. bl.a. fælleshuset og haven, men omfanget kender vi ikke endnu. Vi håber, at økonomien vil give mulighed for at købe en del hjælp udefra. Men uanset omfang vil princippet “at yde efter evne” være gældende.

Rygning er ikke tilladt i boliger og i fælleshus jvnfr. Husorden (forslag) 

Hvis du ønsker ovenstående uddybet, så prøv at kigge her: VIL DU VIDE MERE?

Hvis du herefter stadigvæk har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40105143 eller på VILFORD.bvj@gmail.com for yderligere afklaring.